Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
23.03.15: Nestlé-forskere har opdaget, at madlavning i stor højde, hvor trykket er lavere, kan give maden en mere intens smag, farve og aroma, ligesom næringsværdien i fødevarer kan være bedre i de højere luftlag. Det skriver forskerne fra verdens største fødevarevirksomhed i en videnskabelig artikel, der netop er blevet offentliggjort i det ansete Journal of Agricultural and Food Chemistry.
Læs mere
23.03.15: Norske Orkla Food Ingredients (OFI) har, gennem det helejede datterselskab Idun Industri AS, indgået aftale om at købe 100 % af aktierne i det tyske salgs- og distributionsselskab Eisunion GmbH, som er en fuldsortimentsleverandør inden for iscremeingredienser og -tilbehør.
19.03.15: Når fugleinfluenzaen rammer vores nabolande, er dansk fjerkræ også i fare for at blive smittet, da trækfugle kan bringe sygdommen med sig her til Danmark. Derfor har Fødevarestyrelsen kontrolleret, hvorvidt de danske fjerkræavlere følger reglerne om forebyggelse af sygdommen.
23.03.15: Kedsomhed når det gælder smag i vand, te, kaffe og øl er en saga blot! Det slår den tyske ingrediensvirksomhed Döhler fast i forbindelse med at man lancerer sin nye serie af "Liquid Food & Beverage Enhancers".
23.03.15: Påfyldning af mælk, mælkebaserede drikkevarer og yoghurt kræver optimale hygiejniske forhold. Samtidig skal kvaliteten af følsomme produkter sikres med skånsomme forarbejdningsmetoder. Fra i morgen og til og med fredag den 27. marts, vil der på Anuga FoodTec blive demonstreret procedurer, som dækker alle aspekter af produktionsprocessen i mejerier og ostemejerier: fra varebehandling, påfyldning, og til pakning og palletering.
18.03.15: I sæsonen 2013 blev vores ”Ismesterens Lakrids” den bedst sælgende multipak i supermarkederne. Sådan lyder det nu fra Premier Is, og det har fået ismejeriet til at satse endnu mere på lakridsen. I år lancerer man således en vaffelvariant coatet med lakrids og toppet med en specielt udviklet lakrids-flødebolle.